Oppskrift på Sesampanert steinbitfilet med ratatouille

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sesampanert steinbitfilet med ratatouille

Dette er en oppskrift på ratatouille med en nydelig sesampanert steinbitfilet. I ratatouille kan du bruke det meste av grønnsaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ratatouille smaker godt sammen med alle typer fisk. Du kan fint erstatte steinbitfilet med for eksempel torsk eller laks.

Slik gjør du

Potet

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

Ratatouille

  1. Finhakk løk og hvitløk. Skjær tomat, squash og paprika i jevnstore biter.

  2. Stek løk, hvitløk, tomat, squash og paprika i olje i en stekepanne på middels sterk varme til møre, i 5–7 minutter. Smak til med salt, pepper, timian og rosmarin.

Sesampanert steinbitfilet

  1. Vend steinbitfilet i sesamfrø. Krydre med salt og pepper.

  2. Stek på middels sterk varme i en blanding av smør og olje til fisken er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Vend fisken ofte for å fordele varmen jevnt. Server fisken varm sammen med ratatouillen.

Lignende oppskrifter