Oppskrift på Karbonadesmørbrød med paprikaegg, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Karbonadesmørbrød med paprikaegg

Et deilig karbonadesmørbrød kan du servere både til lunsj, middag eller kvelds. Perfekt stekte egg sammen med deilige karbonader, frisk salat og godt brød smaker nydelig og metter godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du er ekstra sulten, smaker det godt med ovnsstekte poteter til.

Slik gjør du

  1. Skjær ringer av paprika som er ca. 2 cm tykke. Stek paprikaringene i smør over svak varme på den ene siden.

    Bruk paprika i forskjellige farger.

  2. Snu paprikaringene i pannen, og knekk egg i ringene. Stek videre over svak varme i 3 minutter eller til eggene er ferdige.

  3. Rist brødskive, og varm karbonade i ovn ved 200 °C, eller i stekepanne i 2 minutter.

  4. Ha salaten i en bolle, og ringle over olje. Krydre med salt og pepper. Skjær rødløk i ringer og vend sammen med salat.

  5. Anrett salat, karbonader og paprikaegg på brødskivene, og ha over tabasco eller balsamicosirup. Server.