Oppskrift på Kyllingsandwich og stekte potetbåter, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingsandwich og stekte potetbåter

Enkel og saftig kyllingsandwich med stekte potetbåter. Passer perfekt når du vil unne deg noe ekstra godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Lyst på biff? Erstatt kyllingen med entrecote eller annen type mørt kjøtt.

Slik gjør du

  1. Skru på ovnen på 200 °C på varmluft, eller 220 °C uten varmluft. Finn frem en ildfast form.

Potetbåter:

  1. Skrell potet. Kutt i båter og ha i den ildfaste formen. Vend i olje, ha på litt salt og pepper og stek midt i ovnen i 20-25 minutter.

Kyllingsandwich:

  1. Varm opp en stekepanne på middels sterk varm. Ha i olje eller smør. Krydre kyllingbiffene med paprika, salt og pepper og stek dem i 2-3 minutter på hver side. Snu ofte, slik at varmen fordeles jevnt gjennom hele kjøttet. La kyllingen hvile i ca. 5 minutter før du deler den i ca. 1 cm tykke skiver.

  2. Vask salat og tomat. Skjær tomat og rødløk i skiver.

  3. Kutt brødskivene på skrått eller del ciabatta i to på langs.

  4. Sett sandwichen sammen med et lag brød, salatblad, kyllingfilet, tomat, rødløk. Ha en skive brød oppå. Server med nystekte potetbåter.

Lignende oppskrifter