Oppskrift på Wraps med kremost, egg og skinke, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Wraps med kremost, egg og skinke

Fristende wraps med kremost, egg og skinke. De er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.

Slik gjør du

  1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.

  2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.

    Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

  3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.

  4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.