Oppskrift på Wraps med kremost, egg og skinke
2

Wraps med kremost, egg og skinke

(44)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fristende wraps med kremost, egg og skinke. De er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkegg
2 stilkvårløk
1 begerTINE Kremgo’® Urter eller en annen variant
4 stktortillalefser, gjerne fullkornslefser
3 desiliterruccola
200 gramkokt skinke
2 stktomater

Slik gjør du det

  1. Kok egg i 8 minutter. Skyll i kaldt vann, og skrell.
  2. Hakk vårløk. Smør kremost på hver lefse, og dryss over vårløk.

    Tips:

    Tortillalefsene kan gjerne erstattes med potetlomper, hvis du liker det bedre.

  3. Fordel ruccola og kokt skinke på lefsene.
  4. Hakk egg og tomat grovt, og fordel på lefsene. Rull sammen lefsene og server.

Tips:

Du finner mye smakfullt pålegg i butikkene. I stedet for kokt skinke, kan du for eksempel bruke kylling- eller kalkunpålegg.

Kommentarer

Produkter i oppskriften