Oppskrift på Ostesmørbrød i vaffeljern
2

Ostesmørbrød i vaffeljern

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Jo da, vaffeljernet kan brukes til mer enn å steke vafler i. Prøv dette deilige smørbrødet med sennep og franske urter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 spiseskjeTINE Meierismør
4 teskjesterk sennep
8 skivergrov loff
4 teskjefranske urter, tørkede
8 skiverJarlsberg® Original eller annen gulost
8 skiverrøkt skinke
1 spiseskjeTINE Meierismør, smeltet

Slik gjør du det

  1. Varm opp et vaffeljern.

    Tips:

    Du kan også bruke et toastjern.

  2. Bre smør og sennep på loffskive, og dryss over urter.

    Tips:

    Bruk en mild sennep eller ketsjup hvis du ønsker en mildere smak.

  3. Legg ost og skinke på den ene loffskiven, og legg den andre over.
  4. Pensle vaffeljernet med smeltet smør, og stek smørbrødene i jernet i ca. 2 minutter, eller til de er sprø og osten er smeltet.

Tips:

Server gjerne en blandet salat med deilige tomater til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften