Oppskrift på Brød med snadderfyll
0

Brød med snadderfyll

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Brød fylt med ost, skinke og andre godsaker, toppet med hjemmelaget vinaigrette. En morsom måte å servere salat på.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stklite rundt brød
30 grampinjekjerner
150 gramNorvegia® Ekstra Vellagret - fra ostehjul eller annen god ost
1 stkpære
2 stkferske fikener
½ stkgaliameloner
½ stkcantaloupemelon
1 buntreddik
1 desiliterblandet salat
4 skiverparmaskinke

Vinaigrette:

1 stkhvitløksfedd
1 spiseskjepersille
2 spiseskjebalsamicoeddik
2 spiseskjeSunniva® Original Appelsinjuice m/fruktkjøtt
1 spiseskjehonning
½ desilitergod olivenolje

Slik gjør du det

  1. Skjær et lokk av brødet og ta ut litt av "innmaten". Rist pinjekjerner i en stekepanne.
  2. Skjær ost i staver, pære i tynne båter, fiken i båter, melon i terninger, reddik i skiver og salat i strimler.
  3. Fyll frukt og grønnsaker i det uthulte brødet. Pynt på toppen med skinkeskiver og fiken.
  4. Vinaigrette:

  5. Finhakk hvitløk og persille og ha det sammen med eddik, juice og honning i en bolle. Visp godt sammen med en ballongvisp. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Bland godt, sett til side. Den har godt av å trekke litt før servering.
  6. Drypp dressing over salaten. La brødet stå litt før du skjærer i det, slik at smakene og saftene trekker godt inn i brødet.

Tips:

Gjem innmaten fra brødet til en deilig panzanella-salat (italiensk brødsalat).

Kommentarer

Produkter i oppskriften