Oppskrift på Brød med snadderfyll

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Brød med snadderfyll

Brød fylt med ost, skinke og andre godsaker, toppet med hjemmelaget vinaigrette. En morsom måte å servere salat på.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Gjem innmaten fra brødet til en deilig panzanella-salat (italiensk brødsalat).

Slik gjør du

  1. Skjær et lokk av brødet og ta ut litt av "innmaten". Rist pinjekjerner i en stekepanne.

  2. Skjær ost i staver, pære i tynne båter, fiken i båter, melon i terninger, reddik i skiver og salat i strimler.

  3. Fyll frukt og grønnsaker i det uthulte brødet. Pynt på toppen med skinkeskiver og fiken.

Vinaigrette:

  1. Finhakk hvitløk og persille og ha det sammen med eddik, juice og honning i en bolle. Visp godt sammen med en ballongvisp. Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper. Bland godt, sett til side. Den har godt av å trekke litt før servering.

  2. Drypp dressing over salaten. La brødet stå litt før du skjærer i det, slik at smakene og saftene trekker godt inn i brødet.