Oppskrift på Pan Bagnat
0

Pan Bagnat

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkbaguette
¼ stkslangeagurker
1 stkliten rødløk
1 stkstor tomat
150 gramNorvegia® Original
1 teskjekapers
½ bokstunfisk i olje herm
2 teskjerødvinseddik
1 teskjeolivenolje (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Tips:

    Lag brødrasp av restene.

  2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.
  3. Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.
  4. Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.

Tips:

Fyll brødet med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Kommentarer

Produkter i oppskriften