Oppskrift på Pan Bagnat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pan Bagnat

Pan Bagnat, eller fylt brød, er veldig praktisk og godt som turmat. Denne varianten er fylt med tunfisk, rødløk, kapers, slangeagurk og Norvegia.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Fyll brødet med det du liker, for eksempel kokt skinke, salami. aubergine, agurk, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Slik gjør du

  1. Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

    Lag brødrasp av restene.

  2. Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat og Norvegia i små terninger.

  3. Bland agurk, rødløk, tomat, ost og kapers sammen med tunfisken. Smak til med noen dråper eddik og litt olje.

  4. Fyll i baguetten og stapp godt. Dytt eventuelt på lokket igjen. Pakk inn i matpapir og folie. Den får mer smak etter noen timer innpakket, og er derfor ypperlig som turmat.