Snasen sandwich med italienske pølser

Snasen sandwich med italienske pølser

0
2
Enkel15 min
Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Olivensalat:

  • 1 dl
    gode oliven , for eksempel kalamataoliven uten stein
  • 4 dl
    grønne oliven med pimiento
  • 5 stk
    jalapenos
  • 5 ss
    persille
  • ½ stk
    grillet paprika
  • 4 stk
    hvitløksfedd
  • 2 ss
    kapers
  • 1 ss
    pepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot
  • 2 ss
    sitronsaft
  • 1 ss
    tørket oregano/mynte
  • 1 ts
    tørket chili
  • 2 dl
    olivenolje

Sandwich:

  • 4 stk
    ciabatta
  • 4 skiver
    salami
  • 4 skiver
    skinke
  • 4 skiver
    snadderpølser , for eksempel Mortadella
  • 8 skiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.

  2. 2

    Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.

Sandwich:

  1. 3

    Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".

  2. 4

    Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).

    Tips

    Mortadella er en smaksrik, italiensk pølse. Du kan gjerne bruke en annen pølse dersom du ikke har mortadellapølsen.

  3. 5

    Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.

Tips

Olivensalaten kan også brukes som fyll i Pan Bagnat.  

Del denne oppskriften: