Oppskrift på Snasen sandwich med italienske pølser
0

Snasen sandwich med italienske pølser

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Få en følelse av Italia med sandwich laget av italiensk pølse, salami, skinke, Norvegia og olivensalat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Olivensalat:

1 desilitergode oliven, for eksempel kalamataoliven uten stein
4 desilitergrønne oliven med pimiento
5 stkjalapenos
5 spiseskjepersille
½ stkgrillet paprika
4 stkhvitløksfedd
2 spiseskjekapers
1 spiseskjepepperrot fra tube, eller 1 ss revet fersk pepperrot
2 spiseskjesitronsaft
1 spiseskjetørket oregano
1 teskjetørket chili
2 desiliterolivenolje

Sandwich:

4 stkciabatta
4 skiversalami
4 skiverskinke
4 skiversnadderpølser, for eksempel Mortadella
8 skiverNorvegia® Original

Slik gjør du det

    Olivensalat:

  1. Hakk oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk og kapers.
  2. Bland oliven, jalapenos, persille, paprika, hvitløk, kapers, pepperrot, sitronsaft, oregano, chili og olivenolje sammen i en bolle. Sett kaldt.
  3. Sandwich:

  4. Del brødene på langs og fjern eventuelt litt av "innmaten".
  5. Ha en passelig mengde olivensalat på brødet. Legg på salami, Norvegia i skiver, skinke og pølse (Mortadella).

    Tips:

    Mortadella er en smaksrik, italiensk pølse. Du kan gjerne bruke en annen pølse dersom du ikke har mortadellapølsen.
  6. Topp med litt mer olivensalat, klem brødene sammen og del i to.

Tips:

Olivensalaten kan også brukes som fyll i Pan Bagnat.  

Kommentarer

Produkter i oppskriften