Oppskrift på Grillet Norvegiasandwich, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grillet Norvegiasandwich

Klassisk sandwich med kylling, parmaskinke, avocado, vellagret Norvegia og rød majones. Server til fornøyde gjester eller gjør litt ekstra ut av en lunsj til deg selv.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Fyll sandwichen med det du har og liker, for eksempel kokt skinke, salami, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Slik gjør du

  1. Del ciabatta i 2 på langs.

Rød majones:

  1. Ha majones, kesam, soltørkede tomater, sitronsaft, olivenolje og pepperrot i en blender og kjør til du har en jevn majones.

Fyll:

  1. Smør på et lag majones på den ene delen av ciabattaen.

  2. Del kyllingbryst i to. Bank dem tynne mellom to plastfoliestykker. Krydre med salt og pepper. Snurr 1 skive skinke rundt hvert kyllingstykke og stek i en stekepanne.

  3. Varm opp en sandwichgrill eller en grillpanne på middels høy varme.

  4. Skjær avocado i skiver. Ha kylling, avocado og ost på den ene halvdelen av ciabattaen. Topp med den andre halvdelen. Grill/stek i 5-6 minutter til osten er smeltet.