Oppskrift på Grillet Norvegiasandwich
0

Grillet Norvegiasandwich

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Klassisk sandwich med kylling, parmaskinke, avocado, vellagret Norvegia og rød majones. Server til fornøyde gjester eller gjør litt ekstra ut av en lunsj til deg selv.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkciabatta

Rød majones:

1 spiseskjemajones
2 spiseskjeKesam® Mager
2 spiseskjesoltørkede tomater
1 spiseskjesitronsaft
1 spiseskjeolivenolje
2 spiseskjerevet, frisk pepperrøtter eller fra tube

Fyll:

2 stkkyllingbryst
¼ teskjesalt
½ teskjepepper
4 skiverparmaskinke
1 stkavokado
6 skiverNorvegia® Vellagret

Slik gjør du det

  1. Del ciabatta i 2 på langs.
  2. Rød majones:

  3. Ha majones, kesam, soltørkede tomater, sitronsaft, olivenolje og pepperrot i en blender og kjør til du har en jevn majones.
  4. Fyll:

  5. Smør på et lag majones på den ene delen av ciabattaen.
  6. Del kyllingbryst i to. Bank dem tynne mellom to plastfoliestykker. Krydre med salt og pepper. Snurr 1 skive skinke rundt hvert kyllingstykke og stek i en stekepanne.
  7. Varm opp en sandwichgrill eller en grillpanne på middels høy varme.
  8. Skjær avocado i skiver. Ha kylling, avocado og ost på den ene halvdelen av ciabattaen. Topp med den andre halvdelen. Grill/stek i 5-6 minutter til osten er smeltet.

Tips:

Fyll sandwichen med det du har og liker, for eksempel kokt skinke, salami, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Kommentarer

Produkter i oppskriften