Oppskrift på Biff- og Norvegiasandwich
0

Biff- og Norvegiasandwich

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Mettede sandwich med biff og Norvegia. Passer like godt til lunsj som til middag og kvelds.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Dressing

1 spiseskjekapers
1 spiseskjedill
2 spiseskjeolivenolje
1 spiseskjehvitvinseddik
½ teskjeDijonsennep
¼ teskjesalt
½ teskjepepper

Sandwich og tilbehør:

200 gramytrefilet av storfe (delt i to)
1 spiseskjenøytral olje
2 skiverristet surdeigsbrød eller landbrød
4 spiseskjeKesam® Original
1 stkfennikel
1 stkstor tomat
1 desiliterruccola
6 skiverNorvegia® Fyldig

Slik gjør du det

    Dressing:

  1. Start med å lage dressingen, slik at den får fram de gode smakene ved å stå og trekke en stund. Hakk kapers og dill. Bland kapers, dill, olje, eddik og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
  2. Sandwich og tilbehør:

  3. Pensle kjøttet med litt olje. Varm en stekepanne på sterk varme. Stek biffene i 1-2 minutter på hver side. Stek biffen enda litt lenger, dersom du ikke ønsker en rød kjerne.
  4. Smør kesam på brødskivene. Finsnitt fenikkel og skjær tomat i skiver. Legg fennikel, tomat og ruccola på brødskivene. Skjær kjøttet i skiver og legg oppå med Norvegia i skiver på toppen.
  5. Sett smørbrødene i ovnen under grill til osten er smeltet. Drypp over dressingen ved servering. Server gjerne med en frisk salat ved siden av.

Tips:

Ha på det fyllet du har og liker best, for eksempel kokt skinke, salami, kyllingfilet, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Kommentarer

Produkter i oppskriften