Oppskrift på Biff- og Norvegiasandwich

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Biff- og Norvegiasandwich

Mettede sandwich med biff og Norvegia. Passer like godt til lunsj som til middag og kvelds.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ha på det fyllet du har og liker best, for eksempel kokt skinke, salami, kyllingfilet, røkelaks eller egg. Mulighetene er mange.

Slik gjør du

Dressing:

  1. Start med å lage dressingen, slik at den får fram de gode smakene ved å stå og trekke en stund. Hakk kapers og dill. Bland kapers, dill, olje, eddik og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Sandwich og tilbehør:

  1. Pensle kjøttet med litt olje. Varm en stekepanne på sterk varme. Stek biffene i 1-2 minutter på hver side. Stek biffen enda litt lenger, dersom du ikke ønsker en rød kjerne.

  2. Smør kesam på brødskivene. Finsnitt fenikkel og skjær tomat i skiver. Legg fennikel, tomat og ruccola på brødskivene. Skjær kjøttet i skiver og legg oppå med Norvegia i skiver på toppen.

  3. Sett smørbrødene i ovnen under grill til osten er smeltet. Drypp over dressingen ved servering. Server gjerne med en frisk salat ved siden av.