Oppskrift på Baconsandwich BLT, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Baconsandwich BLT

BLT er en klassisk sandwich med bacon, salat, og tomat. Det som skiller denne fra den klassiske varianten, er at vi har brukt kremost i stedet for dressing.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I stedet for å grille sandwichen i ovnen, kan du også steke brødskivene for seg og legge de øvrige ingrediensene mellom.

Slik gjør du

  1. Stek bacon i en varm panne til det er helt sprøtt.

    Legg gjerne stekt bacon over på tørkepapir. Da trekkes fettet vekk, og du får et sprøere resultat.

  2. Skjær brødskiver i god tykkelse. Smør på kremost og legg et salatblad på halvparten av brødskivene.

  3. Skjær tomat i tynne skiver. Legg på tomat- og baconskiver. Legg på resten av salaten og smør kremost på de siste brødskivene.

  4. Legg brødskivene oppå de andre og grill skivene i ovn eller smørbrødjern/toastjern, dersom du ønsker det.

  5. Skjær hver skive diagonalt og pakk i matpapir eller i en serviett, hvis du ønsker å spise den uten bestikk.