Oppskrift på Tunfisksalat med egg
2

Tunfisksalat med egg

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stkegg
4 stkvårløk
1 desilitergrovhakket sylteagurk
2 bokstunfisk
3 desiliterKesam® Original
1 desilitermajones
1 teskjekarri
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 spiseskjedill, grovhakket
2 spiseskjegressløk
½ stklime

Slik gjør du det

  1. Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.

    Tips:

    Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

  2. Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.
  3. Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.

Tips:

Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

Kommentarer

Produkter i oppskriften