Oppskrift på Tunfisksalat med egg

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Tunfisksalat med egg

Et deilig pålegg som er godt å ha stående i kjøleskapet. Passer perfekt på brødskiva eller i en salat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan også blande tunfisksalaten med friske grønnsaker og salat for et større måltid. Server brød ved siden av.

Slik gjør du

  1. Kok egg til hardkokt, ca. 12 minutter. Avkjøl, skrell og finhakk. Finsnitt vårløk og grovhakk sylteagurk. Bland med avrent tunfisk.

    Tilsett gjerne kapers i tillegg til sylteagurk, eller litt av begge deler.

  2. Rør sammen kesam, majones og karripulver og smak til med salt og pepper. Vend med tunfisken.

  3. Finhakk gressløk og dill og rør inn. Smak til med limesaft og server til mørkt rugbrød.