Oppskrift på Karrisild

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Karrisild

Jul og sild hører sammen, og her har du oppskriften på lettvint og meget god sild med nydelig karrismak. Den tar seg godt ut på koldtbordet. Lag gjerne dobbel porsjon, og gi bort i gave til en matglad venn.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis silden er for salt, kan den vannes ut 2-3 timer i kaldt vann. 

Slik gjør du

  1. Vann ut sildefiletene om nødvendig. Tørk filetene godt og skjær i tynne biter på skrå.

  2. Skjær løk i tynne ringer. Rør sammen majones, lettrømme og karri.

  3. Bland sild og løk med dressingen og ha den over i et glass. Oppbevar silden kjølig minst 1 dag før servering.

Lignende oppskrifter