Oppskrift på Potetsalat med kesam, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Potetsalat med Kesam®

Kesam® gjør potetsalaten lett, frisk og god. Perfekt tilbehør til sommerens grillretter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Små poteter er best til salat, gjerne av en lettkokt type – som norske nypoteter, Amandine eller Rosewald.

Slik gjør du

  1. Vask og del poteter i passelige biter. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.

  2. Del eple i små biter, finsnitt vårløk og fennikel og hakk dill. Vend med potetene.

    Søte frukter som ananas eller fersken er godt å blande i potetsalaten, særlig hvis du serverer den til kraftige kjøttretter.

  3. Pisk sammen Kesam®, sennep, salt, pepper, sukker og eplesidereddik. Smak til med salt og pepper. Vend med grønnsakene og server. Oppbevar potetsalaten kaldt.