Oppskrift på Lettere potetsalat med mais
0

Lettere potetsalat med mais

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Potetsalat er et must til sesongens grillretter, men spar litt på kaloriene ved å bruke en lett créme fraîche. Her gir mais og sylteagurk mye smak som balanserer godt med både kjøtt og fisk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stkmellomstore poteter
½ stkrødløk
1 desilitersylteagurk
3 desilitermais
3 spiseskjefinhakket gressløk
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
3 spiseskjepickleslake
1 teskjesennep
½ teskjesalt
½ teskjepepper
½ teskjesukker

Slik gjør du det

  1. Vask og del poteter i terninger. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.
  2. Finhakk rødløk og sylteagurk. Vend med kokte poteter, rør inn mais og gressløk.
  3. Pisk sammen créme fraîche, lake, sennep, salt, pepper og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend med potetene og server.

    Tips:

    Har du ikke sylteagurk i lake, kan du bruke eplesidereddik.

Tips:

Bruk det du ønsker av grønnsaker i en potetsalat. Purre, fennikel og vårløk er for eksempel veldig godt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften