Oppskrift på Lettere potetsalat med mais, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lettere potetsalat med mais

Potetsalat er et must til sesongens grillretter, men spar litt på kaloriene ved å bruke en lett créme fraîche. Her gir mais og sylteagurk mye smak som balanserer godt med både kjøtt og fisk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk det du ønsker av grønnsaker i en potetsalat. Purre, fennikel og vårløk er for eksempel veldig godt.

Slik gjør du

  1. Vask og del poteter i terninger. Kok møre, ca. 10 minutter, la dampe av og avkjøl.

  2. Finhakk rødløk og sylteagurk. Vend med kokte poteter, rør inn mais og gressløk.

  3. Pisk sammen créme fraîche, lake, sennep, salt, pepper og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend med potetene og server.

    Har du ikke sylteagurk i lake, kan du bruke eplesidereddik.