Oppskrift på Omelettmuffins med pølse
2

Omelettmuffins med pølse

(21)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Muffinsomelett med revet Norvegia, pølser, vårløk og soltørket tomat er vanskelig å motstå, så her gjelder det å lage mange nok.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Muffinsbrett

Ingredienser

2 spiseskjeolje
6 stkegg
6 spiseskjeTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
150 gramNorvegia® Original eller Norvegia Revet
150 gramkjøttpølse
2 stkvårløk
50 grammarinert soltørkede tomater
½ teskjesalt

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 180 °C, smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter). Pass på at papirkanten er over formene.

    Tips:

    Omelettene kan stekes rett i smurt form uten papir om du ønsker det.

  2. Del vårløk i tynne skiver. Skjær kjøttpølse i små terninger. Riv osten eller bruk ferdig revet.
  3. Visp egg og melk, tilsett ost, pølse, vårløk, soltørket tomat og salt. Bland godt sammen.
  4. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
  5. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
  6. Servér gjerne med godt brød og en grønn salat.

Tips:

Her kan du variere fyll i det uendelige etter hva som passer store og små smaksløker og hvilke rester du har i kjøleskapet. Varier med andre typer middagspølser, salami, skinke, bacon eller reker. Grønnsaker som spinat, sopp, mais, revet gulrot, potet i terninger eller oliven passer godt i omelett.

Kommentarer

Produkter i oppskriften