Oppskrift på Omelett med reker og salat
0

Omelett med reker og salat

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En saftig omelett er rask og mettende middag. Fyll omeletten med det du liker eller har hjemme som skinke, røkelaks, reker eller revet ost.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Omelett

8 stkegg
8 spiseskjevann, melk eller fløte
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
4 spiseskjegressløk, hakket
2 spiseskjeTINE Meierismør, til steking

Fyll

4 desiliterpillede reker
2 desiliterTINE Revet Ost Lettere
12 stkcherrytomater, delt i to

Til servering

1 posesalat, blanding
1 desiliterlett dressing, f.eks med urter
4 skiverbrød, grovt

Slik gjør du det

  1. Ha egg og vann i en bolle, og krydre med salt og pepper. Tilsett gressløk og pisk lett sammen med en gaffel.
  2. Stek omelett i smør, over middels varme. Det tar ca. 2 minutter og steke en omelett. Rist og vend litt på stekepanna, så den flytende eggerøren renner ned i panna og blir stekt.

    Tips:

    Bruk en stekepanne med teflonbelegg, slik at omeletten ikke setter seg fast i panna.

  3. Ha ønsket fyll på omelettene, og brett eller rull sammen.
  4. Ha omelettene over på en tallerken, og server med salat, dressing og brød.

Tips:

Hvis du ønsker mer smak på omelettene, kan du ha i friske hakkede krydderurter som timian, basilikum eller koriander. Chili er også godt hvis du liker omeletten sterk.

 

Kommentarer

Produkter i oppskriften