Oppskrift på Omelett med cherrytomat
0

Omelett med cherrytomat

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og rask omelett med cherrytomat og basilikum. Oppskriften holder til 4 omeletter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkegg
8 spiseskjevann
¼ teskjesalt
2 spiseskjeTINE Meierismør
16 stkcherrytomater
1 desiliterfrisk basilikum

Slik gjør du det

  1. Visp sammen egg, vann og salt.
  2. Smelt en bit av smøret i stekepanna til det freser. Hell i litt av eggeblandingen. Stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med panna.
  3. Skyll og del cherrytomat i to. Skjær basilikum i biter.
  4. Legg på noen tomater og litt basilikum når omeletten begynner å bli ferdig. Brett den dobbelt, og hvelv den over på en tallerken. Gjenta med de neste omelettene.

Tips:

Server gjerne omeletten med grovt brød til. Hvis du ønsker litt kjøttpålegg i, er kokt skinke et godt alternativ.

Kommentarer

Produkter i oppskriften