Oppskrift på fransk osteomelett
2

Fransk osteomelett

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lekker osteomelett til lunsj eller middag for deg som ønsker et lettere middagstips laget på få minutter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkegg
8 spiseskjeTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
150 gramJarlsberg® Revet eller annen god ost revet
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
3 spiseskjeTINE Meierismør
3 stkfinsnittet vårløk

Slik gjør du det

  1. Pisk egg og melk med halvparten av osten, litt salt og kvernet pepper.
  2. Varm smør i en liten panne, hell eggeblandingen over og stek omeletten ved svak varme. Løft i blandingen med en gaffel innimellom. Når omeletten er gyllen og sammenhengende drysses den snittede vårløken og resten av osten over.

    Tips:

    Omeletten kan med fordel lages kvelden i forveien og pakkes i en plastboks.

Tips:

Server gjerne omeletten med en velkrydret pølseskive sammen med godt brød, gjerne landbrød. Salat smaker også godt til.

Kommentarer

Produkter i oppskriften