Oppskrift på Pizzapirog

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pizzapirog

Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: I stedet for kjøttdeig kan du fylle pirogene med skinke- eller pølsebiter.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.

  3. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.

    Eller lag din egen hjemmelaget pizzasaus.

  4. Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.

  5. Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.

Lignende oppskrifter