Oppskrift på Norvegiaomelett
2

Norvegiaomelett

(27)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Omelett smaker alltid godt til frokost eller en rask lunsj. Her er oppskrift på en enkel omelett med frisk og god smak.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Omelett

4 stkegg
2 spiseskjevann
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 spiseskjeTINE Meierismør
100 gramNorvegia® Revet
2 stksalvieblad

Tilbehør

4 skiverbrød
4 stksalatblader
8 stkfriske salvieblad
8 stkcherrytomater

Slik gjør du det

    Omelett

  1. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Ha smør i en stekepanne på lav varme. Hell i eggeblandingen og la det sette seg i bunnen.
  2. Dryss på ost og noen salvieblader. Omeletten skal ikke stivne helt, men være litt ”bløt” på toppen. Brett 2 sider mot hverandre .
  3. Tilbehør

  4. Server på godt brød med salat, salvie og søte tomater.

Tips:

Omelett passer perfekt som matpakke.

Kommentarer

Produkter i oppskriften