Oppskrift på Kefirlapper med urter
0

Kefirlapper med urter

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på lapper eller sveler med Kefir. Disse luftige urtesvelene er supergode til frokost, lunsj eller som kveldsmat. Server lappene med cottage cheese, spekeskinke og bladpersille.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 desiliterTINE Kefir Økologisk
3 spiseskjesukker
2 stkegg
4 desiliterhvetemel
1 ½ teskjenatron
1 desiliterhakkede timian, bladpersille eller andre urter
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking

Servering

3 desiliterTINE Cottage Cheese Original
3 spiseskjegrovhakket bladpersille
10 skiverspekeskinke

Slik gjør du det

  1. Ha Kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen. Bland hvetemel og natron og sikt det inn i kefirblandingen. Fortsett å vispe til en klumpfri røre.
  2. Hakk urtene og ha det i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.
  3. Varm opp en stekepanne eller en steketakke på middels varme med litt smør. Stek små lapper noen minutter på hver side til de er gylne. Lappene sveller litt opp under stekingen.
  4. Bland cottage cheese og bladpersille og server som tilbehør til lappene, sammen med spekeskinke.

Kommentarer

Produkter i oppskriften