Oppskrift på Eplepai Quebec
0

Eplepai Quebec

(54)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Knasende og god eplepai med friske epler og hasselnøtter. En rask og lettvint dessert etter middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

4 stkepler
1 desilitersmeltet TINE Meierismør
2 desiliterbrunt sukker
1 desiliterhvetemel
¼ teskjesalt
2 ½ desiliterhasselnøtter

Tilbehør:

3 desiliterTINE Kremfløte

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Skrell eplene og del dem i båter. Legg dem i en smurt ildfast form. Rør smør og sukker til smørkrem, tilsett mel, salt og hakkede nøtter. Fordel blandingen over eplene. Stek i ovn i ca. 30 minutter.
  3. Server kaken helst lunken. Pisket krem smaker svært godt til.

Tips:

Server gjerne med en kule vaniljeis.

Kommentarer

Produkter i oppskriften