Oppskrift på Rosmarin og honningtrøffel
4

Rosmarin og honningtrøffel

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Trøfler med honning, mørk sjokolade og rosmarin. Oppskriften ble laget av Gali Berge i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Form dekket med bakepapir

Ingredienser

70 gramTINE Meierismør
30 gramflytende honning
1 stkkvast rosmarin
150 gramsjokolade

Valgfritt:

1 teskjefingersalt (flaksalt)

Slik gjør du det

  1. Finn frem en form som du dekker med bakepapir.
  2. Smelt smør og honning i en kjele. Bland godt.
  3. Finhakk rosmarin. Ta kjelen av varmen og tilsett rosmarin. Hell den varme røren gjennom en sil over sjokoladen og rør til alt er smeltet.
  4. Hell røren over i formen. Ha formen i kjøleskapet til røren har stivnet.
  5. Skjær trøffelen i passende biter. Dryss gjerne over litt flaksalt.

Tips:

Hvis du ønsker, kan du smelte 150 gram mørk sjokolade og dyppe bitene i.

Kommentarer

Produkter i oppskriften