Kokoshjerter i pastell

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Små, hjerteformede kakeformer

Ingredienser

1 ½ desiliterTINE Kremfløte
4 desilitermelis
5 desiliterkokosmasse
4 dråperkonditorfarge i tre ulike farger

Slik gjør du det

  1. Finn frem små, hjerteformede kakeformer.
  2. Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.
  3. Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.
  4. Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.
  5. Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.

Tips:

Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.

Kommentarer

Produkter i oppskriften