Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger, foto: Thomas Røyert kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kokoshjerter i pastell

Smakfulle kokoshjerter i pastellfarger. Oppskriften ble laget av Sissel Myrbakken Sæther i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK. Kokoshjertene må stå kaldt i ca. 5 timer før de kan serveres.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Små, hjerteformede kakeformer
TIPS!: Hvis du ønsker, kan du smelte 250 gram mørk sjokolade og dyppe hjertene i.

Slik gjør du

  1. Finn frem små, hjerteformede kakeformer.

  2. Bland kremfløte og melis. Ha i kokos og bland alt til en fast masse.

  3. Fordel massen i tre ulike skåler og tilsett konditorfarge. Bland godt.

  4. Fordel fyllet i formene, og sett kaldt til det har samlet seg. Dette tar ca. 5 timer.

  5. Ta hjertene ut av formene. Legg dem på en seng av kokos.