Oppskrift på Myk peanøtt og ostekonfekt
0

Myk peanøtt- og ostekonfekt

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Små papirformer

Ingredienser

100 gramTINE Kremgo’® Naturell
2 ½ desilitermelis
1 teskjevaniljesukker
200 grampeanøttsmør
40 gramTINE Meierismør
1 desiliterpeanøtter

Slik gjør du det

  1. Finn frem små papirformer.
  2. Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.
  3. Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.
  4. Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.
  5. Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.

Tips:

De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.

Kommentarer

Produkter i oppskriften