Oppskrift på Myk peanøtt og ostekonfekt, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Myk peanøtt- og ostekonfekt

Hjemmelaget konfekt med peanøtt- og ostesmak. Husk at konfekten må stå kjølig i minst 2 timer.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Små papirformer
TIPS!: De avkjølte konfektbitene kan gjerne dyppes i litt smeltet sjokolade. La dem renne av på en rist.

Slik gjør du

  1. Finn frem små papirformer.

  2. Rør kremost til den er myk og smidig. Bland i melis, litt om gangen.

  3. Ha i vaniljesukker, peanøttsmør og smør.

  4. Ha blandingen over i papirformene. Hakk peanøtt grovt og strø over.

  5. Sett konfekten kjølig i minst 2 timer. Konfektbitene må oppbevares kaldt, gjerne i fryseren.