Oppskrift på sjokoladetopper

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Sjokoladetopper

Av og til er det godt å ha en boks småkaker på lur - også utenom julesesongen. Disse sjokoladetoppene er enkle å lage og smaker supergodt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hjemmebakte småkaker er en hyggelig spiselig gave å gi bort.

Slik gjør du

  1. Denne oppskriften gir ca 35 småkaker. Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. Smelt smøret og hell det varmt over havregrynene. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel med kakao, bakepulver og vaniljesukker og sikt det i eggedosisen, rør inn havregryn- og smørblandingen.

  3. Sett topper av deigen med to skjeer og god avstand på en stekeplate dekket med bakepapir. Dytt en valnøttbit i hver kake.

  4. Stek kakene midt i ovnen til de kjennes ferdige, ca 10 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar sjokoladetoppene i tett boks.