Oppskrift på Konfekt av mokkasjokolade
3

Konfekt av mokkasjokolade

(31)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget konfekt med blanding av sjokolade, nougat og knasende nøtter. Husk at konfektbitene må stå kjølig i minst 2 timer. 1 porsjon gir ca. 35 biter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Kakeform på ca. 15x15 cm

Ingredienser

Mokkasjokolade

100 glys sjokolade
100 gmørk sjokolade
50 gnougat
50 gTINE Meierismør
½ dlparanøtter (eller pistasjenøtter)
1 tskaffepulver

Slik gjør du det

  1. Til denne oppskriften trenger du en kakeform på ca. 15x15 cm. Dekk bunnen med bakepapir.
  2. Bryt sjokolade i biter og ha i en kjele med nougat og smør. Varm forsiktig til det smelter. Rør litt i massen til den blir jevn og glatt.
  3. Hakk nøtter. Rør forsiktig inn hakkede nøtter og pulverkaffe. Hold igjen litt nøtter for å ha til pynt på toppen av mokkasjokoladen.
  4. Hell massen i formen og dryss over resten av nøttene. Sett formen til avkjøling i kjøleskapet i minst 2 timer.
  5. Bryt eller skjær ut konfektruter ved hjelp av en oljet kniv. Mokkasjokoladen må oppbevares kjølig.

Kommentarer

Produkter i oppskriften