Oppskrift på Konfekt av mokkasjokolade, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Konfekt av mokkasjokolade

Hjemmelaget konfekt med blanding av sjokolade, nougat og knasende nøtter. Husk at konfektbitene må stå kjølig i minst 2 timer. 1 porsjon gir ca. 35 biter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Kakeform på ca. 15x15 cm

Slik gjør du

  1. Til denne oppskriften trenger du en kakeform på ca. 15x15 cm. Dekk bunnen med bakepapir.

  2. Bryt sjokolade i biter og ha i en kjele med nougat og smør. Varm forsiktig til det smelter. Rør litt i massen til den blir jevn og glatt.

  3. Hakk nøtter. Rør forsiktig inn hakkede nøtter og pulverkaffe. Hold igjen litt nøtter for å ha til pynt på toppen av mokkasjokoladen.

  4. Hell massen i formen og dryss over resten av nøttene. Sett formen til avkjøling i kjøleskapet i minst 2 timer.

  5. Bryt eller skjær ut konfektruter ved hjelp av en oljet kniv. Mokkasjokoladen må oppbevares kjølig.