Sprø sjokoladetopper

Sprø sjokoladetopper

18
62
Enkel15 min
Oppskrift på sprø sjokoladetopper er like enkelt å lage som det smaker godt. Med sjokolade, kokos, knuste cornflakes og litt revet limeskall for å sette syrligheten, har du en liten godbit enten til deg selv eller til noen du setter pris på. Bruk glutenfrie corn flakes hvis du ønsker det.

Ingredienser

Antall porsjoner

Sjokoladetopper

  • 225 g
    sjokolade
  • 1 ss
  • 3 dl
    lett knuste cornflakes
  • 3 dl
    kokosmasse
  • 1 ss
    revet limeskall

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt sjokolade sammen med smør forsiktig i mikrovnen eller i vannbad.

  2. 2

    Bland i corflakes, kokos og limeskall.

  3. 3

    Ved hjelp av to skjeer lager du munnfuller av gode sjokoladetopper på et brett med bakepapir. La dem avkjøle. Når toppene er helt stivnet, legger du dem i en boks eller et glass og oppbevarer dem kjølig.

Tips

Du kan gjerne bytte ut sjokoladen med hvit sjokolade for å få et snøballpreg på de gode toppene.

Del denne oppskriften: