Sjokolade panna cotta med Kesam®

(48)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med sjokolade og Kesam. Nydelig!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Panna Cotta

5 plategelatin
100 grammørk sjokolade
3 desiliterTINE Kremfløte
3 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
100 gramsukker
150 gramKesam® Original

Pynt

8 stkblåbær
sjokolade (grovhakket)

Slik gjør du det

    Panna Cotta

  1. Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 7 minutter til de er helt myke. I mellomtiden hakker du opp sjokolade.
  2. Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp. Tilsett sjokolade, og la dette smelte i fløten.
  3. Ta kjelen av platen. Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen. La røren bli avkjølt.
  4. Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige panna cottaen. Rør og pisk inn Kesam.
  5. Fordel røren i porsjonsformer. Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, og helst over natten.
  6. Pynt

  7. Pynt med blåbær og grovhakket sjokolade.

Tips:

Pakk formene med panna cottaen inn i plastfolie før du setter de i kjøleskapet, slik at de ikke tar smak av andre råvarer i skapet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften