Bord med diverse meieriprodukter

TINE Partner Industri

Norges største leverandør av meieribaserte ingredienser til næringsmiddelindustrien.

Aktuelt fra TINE Partner Industri

Les flere nyheter fraTINE Partner Industri

Fagartikler fra TINE Partner Industri

Reduksjon av saltinnhold i smør

Endring på artikkel nr 1045 og 1048 TINE Smør 25 kg.

Mysepermeatpulver fra TINE Partner Industri

Mysepermeatpulver er et kostnadseffektivt alternativ i en rekke ulike applikasjoner. Det består hovedsakelige av laktose og kan derfor i mange applikasjoner erstatte mysepulver og laktose.

Pulverprodukter fra TINE Partner Industri

Fersk melk og melkepulver er, ut fra tørrstoffinnholdet, identiske produkter. Forskjellen ligger i vanninnhold og prosessering. I prinsippet kan produktene byttes ut med hverandre ved å justere vannmengden. Selv om næringsinnholdet er tilnærmet det samme, kan det likevel være store forskjeller i produktegenskapene.
Les flere fagartikler fra TINE Partner Industri
TINE-bil på bro i Oslo

Bli kunde

Som kunde i TINE Partner Industri får du tilgang til et miljø som har bred kompetanse og lang erfaring fra samarbeid med store og små bedrifter i norsk næringsmiddelindustri. Klikk deg rundt på nettsidene våre, og få et innblikk i hva TINE Partner Industri kan tilby deg som kunde. Vi beregner ca en ukes behandlingstid for nye kundenummer fra vi mottar søknaden.

Reklamasjon

Ønsker du å reklamere på et produkt?

Samfunnsansvar i TINE

FNs bærekraftsmål – der TINE kan bidra mest

Siden 1970-tallet har menneskeheten vært i økologisk underskudd, og fram til i dag er underskuddet bare blitt større. I løpet av ett år bruker vi mennesker nå langt mer av jordas ressurser enn den klarer å fornye.

TINE gir full gass på kumøkk

Klimaprogrammet KUKRAFT skal gi verdens mest bærekraftige mattransport med klimavennlig biogass fra kumøkk. De 200 000 norske melkekyrne som leverer til TINE, blir det viktigste bidraget for å nå målet. Det gjør melkeglasset mer klimavennlig.