Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Chevresaus med geitemelk og sopp

Enkel
25min

Herlig kremet og frisk saus med TINE® Geitemelk, chevre og sjampinjong. Passer perfekt til kjøttretter, gjerne kalvestek, vilt eller biff.

3.5
(6)
Next ImageChevresaus med geitemelk og sopp

Ingredienser

Porsjoner

2 stk
sjalottløk
100 g
sjampinjong
1 stk
Chevre Naturell
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
gressløk, hakket

Slik gjør du

  1. Finhakk sjalottløk og sjampinjong, og brun i en gryte med smør.

  2. Ha i TINE® Geitemelk og la småkoke i ca. 10 minutter.

  3. Smuldre i chevre, og smak til med salt og pepper. Rør til slutt inn gressløk.

    Tips

     Ønsker du en helt glatt, jevn saus, kan du kjøre den glatt med stavmikser før du har i gressløk. 
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Geitemelksausen passer perfekt til kjøttretter som kalvestek, vilt eller biff.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter