Geitemelksaus med Chevre

Chevresaus med geitemelk og sopp

0
2
Enkel25 min
Herlig kremet og frisk saus med TINE® Geitemelk, chevre og sjampinjong. Passer perfekt til kjøttretter, gjerne kalvestek, vilt eller biff.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Finhakk sjalottløk og sjampinjong, og brun i en gryte med smør.

  2. 2

    Ha i TINE® Geitemelk og la småkoke i ca. 10 minutter.

  3. 3

    Smuldre i chevre, og smak til med salt og pepper. Rør til slutt inn gressløk.

    Tips

     Ønsker du en helt glatt, jevn saus, kan du kjøre den glatt med stavmikser før du har i gressløk. 

  4. 4

Tips

Geitemelksausen passer perfekt til kjøttretter som kalvestek, vilt eller biff.

Del denne oppskriften: