Chevresaus med geitemelk og sopp
Enkel•25 min min
Herlig kremet og frisk saus med TINE® Geitemelk, chevre og sjampinjong. Passer perfekt til kjøttretter, gjerne kalvestek, vilt eller biff.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stksjalottløk
-
100 gsjampinjong
-
1 ts
-
2 dl
-
1 stkChevre Naturell
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 ssgressløk, hakket
Slik gjør du det
-
1
Finhakk sjalottløk og sjampinjong, og brun i en gryte med smør.
-
2
Ha i TINE® Geitemelk og la småkoke i ca. 10 minutter.
-
3
Smuldre i chevre, og smak til med salt og pepper. Rør til slutt inn gressløk.
Tips
Ønsker du en helt glatt, jevn saus, kan du kjøre den glatt med stavmikser før du har i gressløk.
-
4