Chevresaus med geitemelk og sopp
Enkel
25min
Herlig kremet og frisk saus med TINE® Geitemelk, chevre og sjampinjong. Passer perfekt til kjøttretter, gjerne kalvestek, vilt eller biff.
3.5
(6)

Ingredienser
Porsjoner
2 stk
sjalottløk
100 g
sjampinjong
1 ts
2 dl
1 stk
Chevre Naturell
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 ss
gressløk, hakket
Slik gjør du
- 1
Finhakk sjalottløk og sjampinjong, og brun i en gryte med smør.
- 2
Ha i TINE® Geitemelk og la småkoke i ca. 10 minutter.
- 3
Smuldre i chevre, og smak til med salt og pepper. Rør til slutt inn gressløk.
Tips
Ønsker du en helt glatt, jevn saus, kan du kjøre den glatt med stavmikser før du har i gressløk. - 4
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Geitemelksausen passer perfekt til kjøttretter som kalvestek, vilt eller biff.




