Chevresaus med geitemelk og sopp
Herlig kremet og frisk saus med TINE® Geitemelk, chevre og sjampinjong. Passer perfekt til kjøttretter, gjerne kalvestek, vilt eller biff.
Enkel•25 min•6 personer
Ingredienser
- 2 stykk sjalottløk
- 100 g sjampinjong
- 1 ts TINE® Meierismør
- 2 dl TINE® Geitemelk
- 1 stykk Chevre Naturell
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 ss gressløk, hakket
Slik gjør du
1
Finhakk sjalottløk og sjampinjong, og brun i en gryte med smør.
2
Ha i TINE® Geitemelk og la småkoke i ca. 10 minutter.
3
Smuldre i chevre, og smak til med salt og pepper. Rør til slutt inn gressløk.
Tips Ønsker du en helt glatt, jevn saus, kan du kjøre den glatt med stavmikser før du har i gressløk.
4
TipsGeitemelksausen passer perfekt til kjøttretter som kalvestek, vilt eller biff.