Kremet pasta med geitemelk, snøfrisk og røkt laks
Herlig kremet pasta med geitemelk, Snøfrisk og røkt laks. Geitemelk og Snøfrisk gir en nydelig frisk og kremet smak.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g pasta, , eksempelvis tagliatelle
- 0.5 stykk løk
- 2 stykk hvitløksfedd
- 1 ss TINE® Meierismør
- 2 dl TINE® Geitemelk
- 125 g Snøfrisk® Dill
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 200 g spinat, , vasket
- 300 g røkelaks, i biter
Slik gjør du
1
Kok pasta etter anvisning på pakken.
2
Finhakk løk og hvitløk og fres mykt i smør i en gryte.
3
Ha i TINE Geitemelk og kok opp. La småkoke i ca. 10 minutter.
4
Ha i Snøfrisk og rør til en glatt saus. Smak til med salt og pepper.
5
Vend inn kokt pasta og spinat, og topp med røkelaks i biter.
TipsDu kan også prøve å bytte ut røkt laks med sprøstekt bacon.