Skip to main content

Dipp med spinat og Kesam®

Enkel
5min

Dipp med spinat og Kesam® kan du kose deg med når som helst, gjerne som dipp til søtpotetfries eller andre grønnsaker, både rå og stekte. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

3.7
(14)
Next ImageDipp med spinat og Kesam®

Ingredienser

Antall porsjoner

Dipp

150 g
spinat
1 stk
hvitløksfedd
1 dl
basilikumblader

Tips til servering: SØTPOTETFRIES

2 stk
søtpotet
1 stk
egg
1.5 dl
hvetemel
2 dl
finmalt brødrasp

Fremgangsmåte

  1. Kjør Kesam, spinat, hvitløk, blåmuggost og basilikum til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad. Server til for eksempel søtpotetfries.

    Tips

    Er du ikke så glad i blåmuggost, kan du bytte den ut med 1 dl revet parmesan.

Tips til servering: SØTPOTETFRIES

  1. Del potet i staver. Pisk egg lett med en gaffel og ha i en bolle. Ha mel i en annen bolle og brødrasp i en tredje. Vend potetstavene først i mel, så i egg og så i brødrasp.

  2. Varm oljen i en dyp kjele til ca. 160 °C, det skal bruse rundt en trepinne når du stikker den nedi, og friter potetstavene i puljer til gylne. La renne av seg på kjøkkenpapir og dryss over salt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det finnes både søtpotetfries og annen pommes frites å få kjøpt ferdig slik at du kan steke dem raskt i ovnen og slippe frityr.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter