Chili habanero-dipp med mango og Kesam®
Enkel•5 min min
En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.
Ingredienser
Antall porsjoner
Dipp
-
3 dl
-
1 ½ dlmangochutney
-
½ stkhabanero , eller annen chili
-
½ tsgurkemeie
TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD
-
4 stkkyllingfileter
-
2 ssolivenolje
-
2 sstacokrydder
-
4 stktortillalefser
-
1 stkchili
-
¼ buntfrisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Ha Kesam, mangochutney, chili og gurkemeie i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn dipp. Server til for eksempel kyllingspyd med tortillalefser, hakket chili og koriander.
Tips
Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.
TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD
-
2
Del kyllingfiletene i tre på langs og tre på grillspyd. Vend med olje og krydre med tacokrydder. Grill eller stek i en varm panne til akkurat gjennomstekt.