Skip to main content

Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

Enkel
5min

En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

3.8
(6)
Next ImageChili habanero-dipp med mango og Kesam®

Ingredienser

Antall porsjoner

Dipp

1.5 dl
mangochutney
0.5 stk
habanero, eller annen chili
0.5 ts
gurkemeie

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

4 stk
kyllingfilet
2 ss
olivenolje
2 ss
tacokrydder
4 stk
tortillalefse
1 stk
chili
0.25 bunt
frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Ha Kesam, mangochutney, chili og gurkemeie i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn dipp. Server til for eksempel kyllingspyd med tortillalefser, hakket chili og koriander.

    Tips

    Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

  1. Del kyllingfiletene i tre på langs og tre på grillspyd. Vend med olje og krydre med tacokrydder. Grill eller stek i en varm panne til akkurat gjennomstekt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter