
Chili habanero-dipp med mango og Kesam®
En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Ingredienser
Antall porsjoner
TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD
Fremgangsmåte
- 1
Ha Kesam, mangochutney, chili og gurkemeie i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn dipp. Server til for eksempel kyllingspyd med tortillalefser, hakket chili og koriander.
Tips
Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.
TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD
- 2
Del kyllingfiletene i tre på langs og tre på grillspyd. Vend med olje og krydre med tacokrydder. Grill eller stek i en varm panne til akkurat gjennomstekt.
Tips
Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.