Kyllingspyd og Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Ingredienser

Antall porsjoner

Dipp

3 dl Kesam® Original
1 ½ dl mangochutney
½ stk habanero , eller annen chili
½ ts gurkemeie

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

4 stk kyllingfileter
2 ss olivenolje
2 ss tacokrydder
4 stk tortillalefser
1 stk chili
¼ bunt frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Ha Kesam, mangochutney, chili og gurkemeie i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn dipp. Server til for eksempel kyllingspyd med tortillalefser, hakket chili og koriander.
      Tips!

      Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.

  1. TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

    1. Del kyllingfiletene i tre på langs og tre på grillspyd. Vend med olje og krydre med tacokrydder. Grill eller stek i en varm panne til akkurat gjennomstekt.
Tips!

Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat