Chili habanero-dipp med mango og kesam
Enkel
5min
En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.
3.8
(6)

Ingredienser
Dipp
1.5 dl
mangochutney
½ stk
habanero, eller annen chili
½ ts
gurkemeie
TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD
4 stk
kyllingfilet
2 ss
olivenolje
2 ss
tacokrydder
4 stk
tortillalefse
1 stk
chili
¼ bunt
frisk koriander
Slik gjør du
Tips
Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.
TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.



