Håndkle og blad
Kyllingspyd og Chili habanero-dipp med mango og Kesam®
(44)

Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Dipp

3 dlKesam® Original
1 ½ dlmangochutney
½ stkhabanero, eller annen chili
½ tsgurkemeie

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

4 stkkyllingfileter
2 ssolivenolje
2 sstacokrydder
4 stktortillalefser
1 stkchili
¼ buntfrisk koriander
BladBlad

Slik gjør du det

  • DIPP

    1. Ha Kesam, mangochutney, chili og gurkemeie i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn dipp. Server til for eksempel kyllingspyd med tortillalefser, hakket chili og koriander.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.

  • TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

    1. Del kyllingfiletene i tre på langs og tre på grillspyd. Vend med olje og krydre med tacokrydder. Grill eller stek i en varm panne til akkurat gjennomstekt.
Blått hjerte
Tips!

Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat