Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Chili habanero-dipp med mango og kesam

Enkel
5min

En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

3.8
(6)
Lagre
Skriv ut
Chili habanero-dipp med mango og kesam

Ingredienser

Dipp

1.5 dl
mangochutney
½ stk
habanero, eller annen chili
½ ts
gurkemeie

Tips til servering: kyllingspyd

4 stk
kyllingfilet
2 ss
olivenolje
2 ss
tacokrydder
4 stk
tortillalefse
1 stk
chili
¼ bunt
frisk koriander

Slik gjør du

  1. Tips

    Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

Tips

Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter