Kyllingspyd og Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

0
4
Enkel5 min
En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Ingredienser

Antall porsjoner

Dipp

  • 3 dl
  • 1 ½ dl
    mangochutney
  • ½ stk
    habanero , eller annen chili
  • ½ ts
    gurkemeie

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 2 ss
    olivenolje
  • 2 ss
    tacokrydder
  • 4 stk
    tortillalefser
  • 1 stk
    chili
  • ¼ bunt
    frisk koriander

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha Kesam, mangochutney, chili og gurkemeie i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn dipp. Server til for eksempel kyllingspyd med tortillalefser, hakket chili og koriander.

    Tips

    Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

  1. 2

    Del kyllingfiletene i tre på langs og tre på grillspyd. Vend med olje og krydre med tacokrydder. Grill eller stek i en varm panne til akkurat gjennomstekt.

Tips

Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.

Del denne oppskriften: