Skip to main content

Dipp med rødbet og Kesam®

Enkel
5min

Enklere blir det ikke! Server denne fargerike dippen til friske eller stekte grønnsaker. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

4.0
(9)
Next ImageDipp med rødbet og Kesam®

Ingredienser

Antall porsjoner

DIPP

150 g
syltet rødbet, uten lake
50 g
mandler
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

TIPS TIL SERVERING

4 skiver
brød
1 kg
assorterte grønnsaker, for eksempel reddiker, gulrøtter, sukkererter og perletomater

Fremgangsmåte

  1. Kjør Kesam, rødbeter, mandler, salt og pepper til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad.

TIPS TIL SERVERING

  1. Rist brødskiver og smør med smør. Dander et utvalg grønnsaker på fat, gjerne delt i biter, og server dippen til.

    Tips

    Har du små nypoteter smaker det nydelig til denne dippen. Vend dem i litt olje, salt og pepper, og bak i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Rødbetdipp er også godt tilbehør til grillet eller stekt kjøtt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter