Søtpotetfries og dipp med spinat og Kesam®

Dipp med spinat og Kesam®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
Dipp med spinat og Kesam® kan du kose deg med når som helst, gjerne som dipp til søtpotetfries eller andre grønnsaker, både rå og stekte. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Antall porsjoner

Ingredienser

Dipp

3 dl Kesam® Original
150 g spinat
1 stk hvitløksfedd
50 g Selbu Blå
1 dl basilikumblader

Tips til servering: SØTPOTETFRIES

2 stk søtpoteter
1 stk egg
1 ½ dl hvetemel
2 dl finmalt brødrasp

Slik gjør du det

    1. Kjør Kesam, spinat, hvitløk, blåmuggost og basilikum til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad. Server til for eksempel søtpotetfries.
      Tips!

      Er du ikke så glad i blåmuggost, kan du bytte den ut med 1 dl revet parmesan.

  1. Tips til servering: SØTPOTETFRIES

    1. Del potet i staver. Pisk egg lett med en gaffel og ha i en bolle. Ha mel i en annen bolle og brødrasp i en tredje. Vend potetstavene først i mel, så i egg og så i brødrasp.
    2. Varm oljen i en dyp kjele til ca. 160 °C, det skal bruse rundt en trepinne når du stikker den nedi, og friter potetstavene i puljer til gylne. La renne av seg på kjøkkenpapir og dryss over salt.
Tips!

Det finnes både søtpotetfries og annen pommes frites å få kjøpt ferdig slik at du kan steke dem raskt i ovnen og slippe frityr.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat