Dipp med spinat og Kesam®

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dipp med spinat og Kesam® kan du kose deg med når som helst, gjerne som dipp til søtpotetfries eller andre grønnsaker, både rå og stekte. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Antall porsjoner

Ingredienser

Dipp

3 dlKesam® Original
150 gspinat
1 stkhvitløksfedd
50 gSelbu Blå
1 dlbasilikumblader

Tips til servering: SØTPOTETFRIES

2 stksøtpoteter
1 stkegg
1 ½ dlhvetemel
2 dlfinmalt brødrasp
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Dipp

    1. Kjør Kesam, spinat, hvitløk, blåmuggost og basilikum til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad. Server til for eksempel søtpotetfries.

      Tips:

      Er du ikke så glad i blåmuggost, kan du bytte den ut med 1 dl revet parmesan.

  • Tips til servering: SØTPOTETFRIES

    1. Del potet i staver. Pisk egg lett med en gaffel og ha i en bolle. Ha mel i en annen bolle og brødrasp i en tredje. Vend potetstavene først i mel, så i egg og så i brødrasp.
    2. Varm oljen i en dyp kjele til ca. 160 °C, det skal bruse rundt en trepinne når du stikker den nedi, og friter potetstavene i puljer til gylne. La renne av seg på kjøkkenpapir og dryss over salt.

Tips:

Det finnes både søtpotetfries og annen pommes frites å få kjøpt ferdig slik at du kan steke dem raskt i ovnen og slippe frityr.

Kommentarer

  Legg til kommentar