Dipp med spinat og Kesam®
Enkel•5 min min
Dipp med spinat og Kesam® kan du kose deg med når som helst, gjerne som dipp til søtpotetfries eller andre grønnsaker, både rå og stekte. Dippen tar kun 5 minutter å lage.
Ingredienser
Antall porsjoner
Dipp
-
3 dl
-
150 gspinat
-
1 stkhvitløksfedd
-
50 g
-
1 dlbasilikumblader
Tips til servering: SØTPOTETFRIES
-
2 stksøtpoteter
-
1 stkegg
-
1 ½ dlhvetemel
-
2 dlfinmalt brødrasp
Slik gjør du det
-
1
Kjør Kesam, spinat, hvitløk, blåmuggost og basilikum til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad. Server til for eksempel søtpotetfries.
Tips
Er du ikke så glad i blåmuggost, kan du bytte den ut med 1 dl revet parmesan.
Tips til servering: SØTPOTETFRIES
-
2
Del potet i staver. Pisk egg lett med en gaffel og ha i en bolle. Ha mel i en annen bolle og brødrasp i en tredje. Vend potetstavene først i mel, så i egg og så i brødrasp.
-
3
Varm oljen i en dyp kjele til ca. 160 °C, det skal bruse rundt en trepinne når du stikker den nedi, og friter potetstavene i puljer til gylne. La renne av seg på kjøkkenpapir og dryss over salt.