Skip to main content

Rødløkskompott

Enkel
40min

Rødløkskompott er godt egnet som tilbehør til harde oster. Jo sterkere oster, jo søtere marmelader, så juster gjerne sukkermengden for å tilpasse ditt bruk.

3.3
(20)
Next ImageRødløkskompott

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

4 stk
rødløk
2 kvist
timian
3 ss
sukker
1 dl
eplesidereddik
0.5 dl
balsamicoeddik
8 stk
hele pepperkorn
2 stk
laurbærblad

Fremgangsmåte

  1. Skjær løk i tynne skiver og fres mykt i smør. Tilsett timian og sukker og rør til karamellisert, ca. 5 minutter.

  2. Ha i eddik, pepperkorn og laurbærblad og kok under lokk i 20 minutter.

  3. Ta av lokket og kok videre til væsken har fordampet til en tykk kompott, ca. 10 minutter. Avkjøl på glass.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter