Håndkle og blad
Bakte druer
(00)

Bakte druer

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Perfekt tilbehør til ost! Baker du druer blir de overraskende søte og det noe problematiske bitre skallet matcher osten mye bedre. Passer godt til både harde, myke og kremete oster.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1
500 grøde og sorte steinfrie druer
2 ssTINE Meierismør
1 tsfingersalt
½ tskvernet pepper
2 stilkertimian
½ dlbalsamicoeddik
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Ha smør og druer i en ildfast form. Knip gjerne druene av stilken om du ikke vil ha den med.
    2. Krydre med salt og pepper og ha i timian og balsamicoeddik. Bak i ovnen i ca. 20 minutter. Vend litt på druene underveis.
    3. Avkjøl noe og server til ost.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat