Bakte druer

Bakte druer

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 20 min
Perfekt tilbehør til ost! Baker du druer blir de overraskende søte og det noe problematiske bitre skallet matcher osten mye bedre. Passer godt til både harde, myke og kremete oster.

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g røde og sorte steinfrie druer
2 ss TINE Meierismør
1 ts fingersalt
½ ts kvernet pepper
2 stilker timian
½ dl balsamicoeddik

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Ha smør og druer i en ildfast form. Knip gjerne druene av stilken om du ikke vil ha den med.
    2. Krydre med salt og pepper og ha i timian og balsamicoeddik. Bak i ovnen i ca. 20 minutter. Vend litt på druene underveis.
    3. Avkjøl noe og server til ost.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat