Skip to main content

Bakte druer

Enkel
30min

Perfekt tilbehør til ost! Baker du druer blir de overraskende søte og det noe problematiske bitre skallet matcher osten mye bedre. Passer godt til både harde, myke og kremete oster.

3.8
(5)
Next ImageBakte druer

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

500 g
røde og sorte steinfrie drue
1 ts
fingersalt
0.5 ts
kvernet pepper
2 stilk
timian
0.5 dl
balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 °C. Ha smør og druer i en ildfast form. Knip gjerne druene av stilken om du ikke vil ha den med.

  2. Krydre med salt og pepper og ha i timian og balsamicoeddik. Bak i ovnen i ca. 20 minutter. Vend litt på druene underveis.

  3. Avkjøl noe og server til ost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter