Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Raita

Enkel
20min

Raita er klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat. Yoghurt og agurk er med på roe ned de kraftige smakene.

3.8
(193)
Lagre
Skriv ut
Del
Raita

Ingredienser

½ stk
rødløk
1 stk
hvitløksfedd
2 ss
limesaft
¼ ts
malt koriander
¼ ts
spisskummen
1 stk
agurk
4 ss
mynte
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

  1. Tips

    Fjerner du kjernen på agurken ved å dele den på langs å skrape ut frøene med en skje, blir raitaen mindre utvannet og får en fyldigere smak.

Tips

Indisk raita er som gresk tzatziki - godt til fisk og kjøtt, gjerne om det er grillet eller godt krydret.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter