Pistasje- og aprikoschutney

Pistasje- og aprikoschutney

Kommentarer 7
  • Enkel
  • 10 min
Tilbehør til ost skal ikke konkurrere med ostens smak, men være et kompliment. Denne oppskriften på chutney med hakkede pistasjenøtter og aprikoser er perfekt å servere på ost & kjeks-kvelden eller som en spiselig gave til den som setter ekstra pris på noe godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g pistasjenøtter
100 g tørkede aprikoser
4 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Hakk pistasjenøttene og skjær de tørkede aprikosene i mindre biter. Bland dette og rør inn så mye honning slik at det blir en sammenhengende masse.
Tips!

Hvis du ønsker en litt annen vri på denne chutneyen, kan du bytte ut aprikoser med tørket ananas eller papaya.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • just me

    4 år siden
    Er det salte pistasjenøtter det skal være?

    Kommenter  (2)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei just me, Det er pistasje nøtter uten salt du skal bruke. Lykke til:)

      Kommenter  (2)


  • Alex Valen

    4 år siden
    Litt omformulering: hvor lenge holder chutneyen seg i romtemperatur(i lukket glass)?

    Kommenter  (0)


  • Alex Valen

    4 år siden
    Hvordan skal denne chutneyen oppbevares? Romtemperatur eller kjøleskap?

    Kommenter  (4)


  • Helen Holten Mobakk

    5 år siden
    Kan denne fryses?

    Kommenter  (0)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Hei! Du kan fint fryse denne chutneyen. Nøtter og honning har noen måneder holdbarhet satt kjølig, men vil holde seg i rundt seks måneder i fryseren.

      Kommenter  (0)


  • Ellen

    5 år siden
    Denne kan anbefales. Veldig god og flott å gi bort i en fin krukke.

    Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat