Skip to main content

Pisket smør med yoghurt – Perfekt til grillmaten!

Enkel
15min

Luftig pisket smør med TINE® Yoghurt Naturell Gresk Type – Perfekt til grillmaten! Smaksett det luftige smøret med det du liker best av urter eller grønnsaker. Prøv chimichurri urtesmør, pisket smør med rødbete og hvitløk, eller et med sitron, appelsin og aprikos.

3.7
(23)
Next ImagePisket smør med yoghurt – Perfekt til grillmaten!

Ingredienser

Antall porsjoner

Pisket smør à la Chimicurri – Urtesmør

6 kvist
frisk persille
6 kvist
frisk oregano
6 kvist
frisk basilikum
2 stk
finhakket hvitløksfedd
1 stk
finhakket grønn chili
0.5 stk
sitron (saften)
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Pisket smør med appelsin, sitron og aprikos

1 stk
sitron zest/revet skall
2 stk
appelsin zest/revet skall
6 stk
finhakket tørket aprikos
0.5 ts
salt

Pisket smør med rødbet og hvitløk

1 stk
finhakket ferdigkokt rødbet
2 stk
finhakket hvitløksfedd
4 stilk
finhakket frisk timian
0.5 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Pisk romtemperert smør med yoghurt i en kjøkkenmaskin med ballongvisp, eller håndmikser, til smøret blir luftig og hvitt. Ha tålmodighet for det tar litt tid.

  2. Ha i resten av ingrediensene som varierer smaken på smøret, og pisk det godt inn.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Smaksett det luftige smøret med det du liker best av urter eller grønnsaker. Eksperimenter gjerne med forskjellig krydder også og sett ditt eget preg på det luftige smøret. Hva med ramsløk når det er i sesong – eller svart hvitløk, røkt chili eller fennikelsmak?

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter