Skip to main content

Pisket ricotta med rosmarin og valnøtter

Enkel
15min

En perfekt rett å servere til velkomstdrinken. Gjestene smører selv den myke osten blandet med olivenolje, urter og knasende nøtter på ristet brød.

3.5
(132)
Next ImagePisket ricotta med rosmarin og valnøtter

Ingredienser

Antall porsjoner

8

Ingredienser

2 boks
ricotta (500 g)
1 dl
god olivenolje
2 ss
hakket rosmarin
2 dl
valnøtter
2 ts
flaksalt, gjerne Maldonsalt
1 stk
landbrød

Fremgangsmåte

  1. Ha ricotta i en bolle og pisk den luftig med en ballongvisp. Hakk valnøtter og del brød i skiver. Rist eller grill brødskivene for enda bedre smak.

  2. Fordel pisket ricotta utover en serveringsskål. Hell over olivenolje og dryss over hakket rosmarin, valnøtter og maldonsalt. Server med brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Flere fristende oppskrifter