Håndkle og blad
Tapenade
(44)

Tapenade

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tapenade er en smaksrik puré av smaker som oliven, ansjos, kapers og olivenolje. Dette franske tilbehøret må du smake!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

150 gsorte oliven
2 stkhvitløksfedd
8 stkansjosfileter
1 sskapers
3 stkextra virgin olivenolje
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Ta steinene ut av olivenene. Finhakk oliven, hvitløk, ansjos og kapers og bland med olivenolje, salt og pepper.
    2. Kjør blandingen jevn med en stavmikser, blender eller foodprocessor. Sett kjølig.
      Blått hjerte
      Tips!

      Serveres på brødskiva eller kjeks, i salaten, eller smurt på fisk eller i gratenger. 

Blått hjerte
Tips!

Oppbevar tapenade i en lufttett boks i kjøleskapet og den holder seg i ca. 2 uker.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat