Pisket ricotta med rosmarin og valnøtter

Pisket ricotta med rosmarin og valnøtter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En perfekt rett å servere til velkomstdrinken. Gjestene smører selv den myke osten blandet med olivenolje, urter og knasende nøtter på ristet brød.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 bokser ricotta (500 g)
1 dl god olivenolje
2 ss hakket rosmarin
2 dl valnøtter
2 ts flaksalt , gjerne Maldonsalt
1 stk landbrød

Slik gjør du det

    1. Ha ricotta i en bolle og pisk den luftig med en ballongvisp. Hakk valnøtter og del brød i skiver. Rist eller grill brødskivene for enda bedre smak.
    2. Fordel pisket ricotta utover en serveringsskål. Hell over olivenolje og dryss over hakket rosmarin, valnøtter og maldonsalt. Server med brød til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat