Håndkle og blad
Pisket ricotta med rosmarin og valnøtter
(8585)

Pisket ricotta med rosmarin og valnøtter

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En perfekt rett å servere til velkomstdrinken. Gjestene smører selv den myke osten blandet med olivenolje, urter og knasende nøtter på ristet brød.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

8
2 bokserricotta (500 g)
1 dlgod olivenolje
2 sshakket rosmarin
2 dlvalnøtter
2 tsflaksalt, gjerne Maldonsalt
1 stklandbrød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Ha ricotta i en bolle og pisk den luftig med en ballongvisp. Hakk valnøtter og del brød i skiver. Rist eller grill brødskivene for enda bedre smak.
    2. Fordel pisket ricotta utover en serveringsskål. Hell over olivenolje og dryss over hakket rosmarin, valnøtter og maldonsalt. Server med brød til.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat