Pisket ricotta med rosmarin og valnøtter

Pisket ricotta med rosmarin og valnøtter

0
87
Enkel15 min
En perfekt rett å servere til velkomstdrinken. Gjestene smører selv den myke osten blandet med olivenolje, urter og knasende nøtter på ristet brød.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 bokser
    ricotta (500 g)
  • 1 dl
    god olivenolje
  • 2 ss
    hakket rosmarin
  • 2 dl
    valnøtter
  • 2 ts
    flaksalt , gjerne Maldonsalt
  • 1 stk
    landbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha ricotta i en bolle og pisk den luftig med en ballongvisp. Hakk valnøtter og del brød i skiver. Rist eller grill brødskivene for enda bedre smak.

  2. 2

    Fordel pisket ricotta utover en serveringsskål. Hell over olivenolje og dryss over hakket rosmarin, valnøtter og maldonsalt. Server med brød til.

Del denne oppskriften: