Pære- og chilichutney

Pære- og chilichutney

2
  • Enkel
  • 30 min
Sødmen i pærene, honning og sukker brytes med styrken fra chili noe som gjør denne chutneyen spennende til ost, og da spesielt til upasteuriserte hvitmuggoster. Styrken justerer du selv ved å smake til mengden chili.

Ingredienser

4 stk pærer
½ stk chili
2 ss honning
1 ss sukker
½ stk sitron

Slik gjør du det

    1. Skrell og del pærer i biter. Ha i en gryte med finhakket chili, honning, sukker og sitronsaft.
    2. Kok opp og la småkoke under lokk i 10-15 minutter. Avkjøl og ha på glass.

Kommentarer

  • Mariann

    3 måneder siden
    Kan denne fryses?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      3 måneder siden
      Hei Mariann,

      Anbefaler å ikke fryse denne :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat