Gresskardipp

Gresskardipp

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g gresskar (fruktkjøtt)
3 ss TINE Kremgo’® Naturell

Slik gjør du det

    1. Skrell og del gresskar i terninger. Kok de møre, hell av vannet og mos.
    2. Bland inn kremosten. Server gjerne med friterte løkringer, brødkrutonger og gresskarfrø.
Tips!

Både fruktkjøttet og gresskarfrøene kan spises og tilberedes. Frøene kan godt spises rå, men hvorfor ikke prøve å riste dem litt i pannen og spise dem som en snack? Det gjør amerikanerne. Bare plukk ut frøene fra gresskaret og skyll frøene for rester, tørk dem, og stek dem litt i pannen med noen dråper olje.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ingrid

    1 år siden
    Hvor lenge kan denne oppbevares i kjøleskap?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Ingrid, Denne kan fint oppbevares godt plastret i kjøleskapet i 3-4 dager :) God matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat