Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

Enkel
15min

Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til lunsjbuffetbordet eller som en lettere snacks.

3.3
(11)
Next ImageFrisk ostedipp med rødløk, feta og urter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

150 g
fetaost
1 ts
sitronsaft
0.5 ts
pepper
2 ss
hakkede urter sombasilikum, timian, dill
1 ss
finhakket rødløk

Til servering

150 g
cherrytomat
0.5 stk
agurk
1 pakke
grissini (brødpinner)

Fremgangsmåte

  1. Ha kremost, feta, crème fraîche og sitronsaft i en kjøkkenmaskin og kjør til mos.

  2. Rør inn pepper, hakket rødløk og finhakkede urter.

  3. Skjær tomatene i halve og agurken i staver. Server dippen med oppskårne grønnsaker og grissini.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter