Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter
Enkel•15 min min
Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til lunsjbuffetbordet eller som en lettere snacks.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
125 g
-
150 gfetaost
-
2 ss
-
1 tssitronsaft
-
½ tspepper
-
2 sshakkede urter sombasilikum, timian, dill
-
1 ssfinhakket rødløk
Til servering
-
150 gcherrytomater
-
½ stkagurk
-
1 pakkegrissini (brødpinner)
Slik gjør du det
-
1
Ha kremost, feta, crème fraîche og sitronsaft i en kjøkkenmaskin og kjør til mos.
-
2
Rør inn pepper, hakket rødløk og finhakkede urter.
-
3
Skjær tomatene i halve og agurken i staver. Server dippen med oppskårne grønnsaker og grissini.