Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter
Enkel
15min
Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til lunsjbuffetbordet eller som en lettere snacks.
3.3
(11)

Ingredienser
Porsjoner
125 g
150 g
fetaost
1 ts
sitronsaft
½ ts
pepper
2 ss
hakkede urter sombasilikum, timian, dill
1 ss
finhakket rødløk
Til servering
150 g
cherrytomat
½ stk
agurk
1 pakke
grissini (brødpinner)
Slik gjør du
- 1
Ha kremost, feta, crème fraîche og sitronsaft i en kjøkkenmaskin og kjør til mos.
- 2
Rør inn pepper, hakket rødløk og finhakkede urter.
- 3
Skjær tomatene i halve og agurken i staver. Server dippen med oppskårne grønnsaker og grissini.
Trykk for å vurdere oppskriften




