Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til lunsjbuffetbordet eller som en lettere snacks.

Antall porsjoner

Ingredienser

125 g TINE Kremgo’® Naturell
150 g fetaost
2 ss TINE Crème Fraîche Original
1 ts sitronsaft
½ ts pepper
2 ss hakkede urter sombasilikum, timian, dill
1 ss finhakket rødløk

Til servering

150 g cherrytomater
½ stk agurk
1 pakke grissini (brødpinner)

Slik gjør du det

    1. Ha kremost, feta, crème fraîche og sitronsaft i en kjøkkenmaskin og kjør til mos.
    2. Rør inn pepper, hakket rødløk og finhakkede urter.
    3. Skjær tomatene i halve og agurken i staver. Server dippen med oppskårne grønnsaker og grissini.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat