
Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter
HVOR MANGE STJERNER VIL DU GI DENNE OPPSKRIFTEN?
- Enkel
- 15 min
Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til lunsjbuffetbordet eller som en lettere snacks.
Ingredienser
125 g | TINE Kremgo® Naturell |
150 g | fetaost |
2 ss | TINE Crème Fraîche Original |
1 ts | sitronsaft |
½ ts | pepper |
2 ss | hakkede urter sombasilikum, timian, dill |
1 ss | finhakket rødløk |
Til servering
150 g | cherrytomater |
½ stk | agurk |
1 pakke | grissini (brødpinner) |
Slik gjør du det
-
-
Ha kremost, feta, crème fraîche og sitronsaft i en kjøkkenmaskin og kjør til mos.
-
Rør inn pepper, hakket rødløk og finhakkede urter.
-
Skjær tomatene i halve og agurken i staver. Server dippen med oppskårne grønnsaker og grissini.
-
Produkter i oppskriften
La deg inspirere
-
Dipp med rødbet og Kesam®
Enklere blir det ikke! Server denne fargerike dippen til friske eller stekte grønnsaker. Dippen tar kun 5 minutter å lage.- Enkel
- 5 min
-
Ostedipp med Ridder®
En skikkelig hot ostedipp. Med jalapanos og Ridder® er dette en dipp som passer til tortillachips, vanlig potetgull eller som en saus til tacofesten.- Enkel
- 20 min
-
Dipp med spinat og Kesam®
Dipp med spinat og Kesam® kan du kose deg med når som helst, gjerne som dipp til søtpotetfries eller andre grønnsaker, både rå og stekte. Dippen tar kun 5 minutter å lage.- Enkel
- 5 min
Populært akkurat nå
-
Lussekatter
Ingen Lucia-feiring uten deilige Lussekatter! Lussekatter baker man først og fremst til Luciadagen 13. desember, men disse er så gode at du helst vil spise de gjennom hele adventstiden.- Middels
- 90 min
-
Julekake - julebrød
Julebrød, eller julekake er blitt bakt helt siden bronsealderen. Jo mer godsaker man hadde i julekaken i form av rosiner, sukat og sukker, desto mer fruktbart og gavmildt trodde man at det kommende året ville bli. Julekake er en populær spiselig gave å gi bort.- Middels
- 120 min
-
Krumkaker
Her får du oppskriften på verdens beste krumkaker. Oppskriften gir deg tykk og god krumkakerøre. Knasende sprø krumkaker severes ofte som dessert med multekrem til jul.- Middels
- 80 min
-
Brune pinner
Denne oppskriften på brune pinner er av den gode, gamle sorten slik som mormor ville ha laget dem. Hvis du ønsker, bytter du ut mandler med for eksempel hasselnøtter. Brune pinner er manges favoritt-julekake til jul.- Enkel
- 45 min
-
Serinakaker
Oppskrift på små, gode og runde serinakaker. Serinakakene går inn i rekken av tradisjonsrike småkaker og for mange blir det ikke jul uten.- Enkel
- 40 min


Kommentarer