Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

0
8
Enkel15 min
Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til lunsjbuffetbordet eller som en lettere snacks.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 125 g
    TINE Kremost Original Naturell
  • 150 g
    fetaost
  • 2 ss
  • 1 ts
    sitronsaft
  • ½ ts
    pepper
  • 2 ss
    hakkede urter sombasilikum, timian, dill
  • 1 ss
    finhakket rødløk

Til servering

  • 150 g
    cherrytomater
  • ½ stk
    agurk
  • 1 pakke
    grissini (brødpinner)

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha kremost, feta, crème fraîche og sitronsaft i en kjøkkenmaskin og kjør til mos.

  2. 2

    Rør inn pepper, hakket rødløk og finhakkede urter.

  3. 3

    Skjær tomatene i halve og agurken i staver. Server dippen med oppskårne grønnsaker og grissini.

Del denne oppskriften: