Håndkle og blad
Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter
(00)

Frisk ostedipp med rødløk, feta og urter

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Friske grønnsaker og knasende grissini er godt til en kremet ostedipp. Bruk det til lunsjbuffetbordet eller som en lettere snacks.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

125 gTINE Kremgo’® Naturell
150 gfetaost
2 ssTINE Crème Fraîche Original
1 tssitronsaft
½ tspepper
2 sshakkede urter sombasilikum, timian, dill
1 ssfinhakket rødløk

Til servering

150 gcherrytomater
½ stkagurk
1 pakkegrissini (brødpinner)
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Ha kremost, feta, crème fraîche og sitronsaft i en kjøkkenmaskin og kjør til mos.
    2. Rør inn pepper, hakket rødløk og finhakkede urter.
    3. Skjær tomatene i halve og agurken i staver. Server dippen med oppskårne grønnsaker og grissini.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat