Dipp med rødbet og Kesam®

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enklere blir det ikke! Server denne fargerike dippen til friske eller stekte grønnsaker. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Antall porsjoner

Ingredienser

DIPP

3 dlKesam® Original
150 gsyltede rødbeter, uten lake
50 gmandler
½ tssalt
¼ tspepper

TIPS TIL SERVERING

4 skiverbrød
2 ssTINE Meierismør
1 kgassorterte grønnsaker, for eksempel reddiker, gulrøtter, sukkererter og perletomater
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • DIPP

    1. Kjør Kesam, rødbeter, mandler, salt og pepper til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad.
  • TIPS TIL SERVERING

    1. Rist brødskiver og smør med smør. Dander et utvalg grønnsaker på fat, gjerne delt i biter, og server dippen til.

      Tips:

      Har du små nypoteter smaker det nydelig til denne dippen. Vend dem i litt olje, salt og pepper, og bak i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter.

Tips:

Rødbetdipp er også godt tilbehør til grillet eller stekt kjøtt.

Kommentarer

  Legg til kommentar