Dipp med rødbet og Kesam®

Dipp med rødbet og Kesam®

0
4
Enkel5 min
Enklere blir det ikke! Server denne fargerike dippen til friske eller stekte grønnsaker. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Ingredienser

Antall porsjoner

DIPP

  • 3 dl
  • 150 g
    syltede rødbeter , uten lake
  • 50 g
    mandler
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

TIPS TIL SERVERING

  • 4 skiver
    brød
  • 2 ss
  • 1 kg
    assorterte grønnsaker , for eksempel reddiker, gulrøtter, sukkererter og perletomater

Slik gjør du det

  1. 1

    Kjør Kesam, rødbeter, mandler, salt og pepper til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad.

TIPS TIL SERVERING

  1. 2

    Rist brødskiver og smør med smør. Dander et utvalg grønnsaker på fat, gjerne delt i biter, og server dippen til.

    Tips

    Har du små nypoteter smaker det nydelig til denne dippen. Vend dem i litt olje, salt og pepper, og bak i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter.

Tips

Rødbetdipp er også godt tilbehør til grillet eller stekt kjøtt.

Del denne oppskriften: