Dipp med rødbet og Kesam®
Enkel•5 min min
Enklere blir det ikke! Server denne fargerike dippen til friske eller stekte grønnsaker. Dippen tar kun 5 minutter å lage.
Ingredienser
Antall porsjoner
DIPP
-
3 dl
-
150 gsyltede rødbeter , uten lake
-
50 gmandler
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
TIPS TIL SERVERING
-
4 skiverbrød
-
2 ss
-
1 kgassorterte grønnsaker , for eksempel reddiker, gulrøtter, sukkererter og perletomater
Slik gjør du det
-
1
Kjør Kesam, rødbeter, mandler, salt og pepper til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad.
TIPS TIL SERVERING
-
2
Rist brødskiver og smør med smør. Dander et utvalg grønnsaker på fat, gjerne delt i biter, og server dippen til.
Tips
Har du små nypoteter smaker det nydelig til denne dippen. Vend dem i litt olje, salt og pepper, og bak i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter.