Dipp med rødbet og Kesam®

Dipp med rødbet og Kesam®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
Enklere blir det ikke! Server denne fargerike dippen til friske eller stekte grønnsaker. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Antall porsjoner

Ingredienser

DIPP

3 dl Kesam® Original
150 g syltede rødbeter , uten lake
50 g mandler
½ ts salt
¼ ts pepper

TIPS TIL SERVERING

4 skiver brød
2 ss TINE Meierismør
1 kg assorterte grønnsaker , for eksempel reddiker, gulrøtter, sukkererter og perletomater

Slik gjør du det

    1. Kjør Kesam, rødbeter, mandler, salt og pepper til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad.
  1. TIPS TIL SERVERING

    1. Rist brødskiver og smør med smør. Dander et utvalg grønnsaker på fat, gjerne delt i biter, og server dippen til.
      Tips!

      Har du små nypoteter smaker det nydelig til denne dippen. Vend dem i litt olje, salt og pepper, og bak i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter.

Tips!

Rødbetdipp er også godt tilbehør til grillet eller stekt kjøtt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat